U zocht op: isolatie kwaliteit

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Setisol

Leurshoek(bev) 95 -9120Beveren

Setisol biedt kwaliteitsvolle en complete oplossingen voor een optimale vloeropbouw, van isolatie, chape en vloerverwarming tot de eigenlijke bekleding. Dat doen we met veel aandacht voor duurzaam, toekomstgericht en kostenbesparend bouwen.

Dima - Top

Alice Nahonlaan 88 -2070Zwijndrecht

Dima-Top is gespecialiseerd in Gyprocwerken en interieurinrichting.Dima-Top staat garant voor kwaliteit, professionaliteit, netheid en stiptheid.Dima-Top staat steeds tot uw dienst met gratis advies en vrijblijvende offerte.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Quality Chape

Egide Walschaertsstraat 4 -2800Mechelen

Quality Chape levert kwaliteit, correcte en mooie dekvloeren af volgens de kunst van het vak.

Frisomat Belgium

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt en produceerteen breed gamma innovatieve stalen gebouwenvolgens de strengste kwaliteitsnormen.

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels En Zonen

De Heuvels 24 -2930Brasschaat

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels en Zonen bvba is een aannemersbedrijf dat u kan ondersteunen met jarenlange ervaring en kwaliteit.

Flidais

Nijverheidsstraat 48 -2570Duffel

"Minimaliseer warmteverlies vooraleer je de warmtewinst maximaliseert"warmteverliezen beperken door ver doorgedreven isolatie- warmteverliezen beperken door zeer goede luchtdichtheid van het gebouw- de luchtkwaliteit waarborgen door ventilatie met

Bn Renovatie

Lange Elzenstraat 107 -2018Antwerpen

BN Renovatie Antwerpen - Aannemer renovatiewerken. We gaan voor kwaliteit en perfectie.

Airlife

Zandvoortstraat 12a -2800Mechelen

De kwaliteit van een goede ventilatie is voor 50% afhankelijk van het juiste ventilatietoestel en voor de overige 50 % afhankelijk van een vakkundige installatie.

M-services

Fotografielaan 18 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een kwalitatief woon- en werkklimaat dragen bij tot een betere levenskwaliteit, maar ook tot een meer duurzaam verbruik van uw energie.M-Services begeleidt u naar de juiste keuze in verwarming, ventilatie en airconditioning.

Dbsp

Weynesbaan 8 -2820Bonheiden

DBSP? De Beste in Service en Prijs/kwaliteit!DBSP is uw dynamische elektricien te Rijmenam, maar actief in heel de regio rond Mechelen! Elektriciteit leggen is zijn vak.Alle elektriciteitswerken zijn bij DBSP dan ook in goede ?n veilige handen.

Facility Services Ks

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften.

Dumobat

Boomsesteenweg 76 -2630Aartselaar

Afbreken zowel binnen als buiten kent geen geheimen voor Dumobat. U kan steeds rekenen op een verzorgde & kwaliteitsvolle uitvoering van alle werken. We staan tot uw dienst voor zowel nieuwbouw als verbouwingswerken.

Algemene Karweiwerken ´a.k.w.´ Projects

Molenstraat 96 -2940Stabroek

A.K.W. Projects is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op renovatiewerken van onberispelijke kwaliteit en in de wijde regio van Antwerpen werkt. Ons team van ervaren vakmannen en klusjesmannen biedt u een uitgebreide service aan voor elk project.

Cbs Building Solutions

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen

CBS Building Solutions voorziet particulieren, kantoren, industriële ruimten en horecazaken van kwaliteitsvolle gietvloeren aan interessante voorwaarden.