U zocht op: isolatie materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Interpat

Herentalsebaan 59 A -2150Borsbeek

Wij zijn de specialist in antwerpen voor rolluiken, buiten-zonweringen, parasols, vliegenramen, raamdecoratie en gordijnen.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Keteleer

Tweemontstraat 66-70 -2100Antwerpen

Isowill

Smallandlaan 15 -2660Antwerpen

Isowill - Belgische leverancier van isolatiematerialen voor de bouwwereld

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Iko Europe

D´herbouvillekaai 80 -2020Antwerpen

IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m?. Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere isolatiematerialen (zoals EPS, XPS en minerale wol).

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Iko

D´herbouvillekaai 80 -2020Antwerpen

ATAB, Polygum, Aqualine, Spectraroof, IKO, Aquaplan, Asphaltco, Waterdichting, Plat dak, Bitumen, Dakbedekking, Dakdetails, Dak, Water, Vocht, vochtafwering, Dakaccessoires, Dakbedekkingsmaterialen, Dakconstructies, Dakdichting, Dakgoten, Dakhelling

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.