U zocht op: isolatie materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

Kempisch Asphaltbedrijf

Hannekenshoek 34 -2200Herentals

KAB nv is nu ook verdeler van Primagaz.Zowel particulieren als professionelen kunnen voortaan dus bij KAB nv terecht voor hun propaan/butaan flessen.KAB nv beschikt over een ruim gamma met zoals altijd een superservice en goede condities!

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

E-tec

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

Viessmann is een internationaal trendsettende groep die innovatieve, toekomstgerichte en betrouwbare verwarmingssystemen produceert

Skyworkers

Vennen(hrt) 5 -2200Herentals

Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals

Dakwerken Biermans

Rode-leeuwstraat(mrh) 24 -2200Herentals

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Henco Industries

Toekomstlaan(hrt) 27 -2200Herentals

Henco Industries biedt een breed assortiment meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming, gereedschappen en nog veel meer

V.l. Projects

Laagland(hrt) 10 -2200Herentals

Uw partner in afwerking, gespecialiseerd in wanden en plafonds. Wij bieden maatwerk, met een uitmuntende afwerkingsgraad.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.