U zocht op: isolatie materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kerkstoel 2000+

Industrieweg 11 -2280Grobbendonk

Kerkstoel 2000+ is vandaag één van de Europese marktleiders in prefab beton. Onze – overigens ISO 9001-gecertificeerde - site in Grobbendonk is gespecialiseerd in de productie van vloerplaten (ook wel predallen genoemd), dubbele wanden en actief...

Kingspan Unidek

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Wij zijn ’s werelds meest toonaangevende leverancier van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector en staan voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow.

Renisol

Bouwelven 8 -2280Grobbendonk

Sanitair Verwarming Stijn Vervoort

Netestraat 16 -2280Grobbendonk

MotorSportSchool Zolder organiseert cursusdagen op het circuit van Zolder voor beginners en gevorderen & vrij rijden sessies op Assen, Croix & Circuit Zolder MotorSportSchool Zolder - Circuitopleidingen & Circuitdagen (Vrij Rijden)

Soprema

Bouwelven 5 -2280Grobbendonk

Soprema NV is een van de belangrijke leiders op de Belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf de belangen van de hele Soprema-groep in Noord-Europa.

Fdw Woningbouw

Oude Steenweg 33 -2280Grobbendonk

Met FDW Woningbouw geniet je van 30 jaar ervaring in de houtbouw. FDW beheerst alle technieken van de houtbouw. Of je nu kiest voor houtmassiefbouw, houtskeletbouw of houtvakwerk. Het hechte FDW team garandeert je een zorgeloos bouwtraject.

Beau Sens

Boshoven 6 -2280Grobbendonk