U zocht op: isolatie vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Braspenning - Van Dingenen

Industrieweg 16 -2330Merksplas

Opgericht in 1976 hebben wij al heel wat jaren ervaring in het plaatsen van chape en vloerisolaties. Onze experts en vaklui staan u graag bij met advies om het beste resultaat te behalen.

Druyts Jan

Korenveld 4 -2330Merksplas

Jan Druyts is uw specialist in Merksplas (Antwerpen) voor algemene chapewerken en vloerisolatie.Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een gevestigde waarde in de sector.

Kerkstoel 2000+

Industrieweg 11 -2280Grobbendonk

Kerkstoel 2000+ is vandaag één van de Europese marktleiders in prefab beton. Onze – overigens ISO 9001-gecertificeerde - site in Grobbendonk is gespecialiseerd in de productie van vloerplaten (ook wel predallen genoemd), dubbele wanden en actief...

Applis

Bellensbos 7 -2260Westerlo

Applis is opgericht in 1989 en werkt vandaag de dag met een team van ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers. Jaarlijks plaatsen we zo’n 160 000 m² vloerisolatie en zo’n 100 000 m² dakisolatie, bij particulieren en bedrijven.

Hasevoets Polyurethaan Isolatie

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

PUR spuiten is werk voor een vakman. Isotrie bewijst dat al meer dan 30 jaar en als één van de pioniers voor isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR.

Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Flidais

Nijverheidsstraat 48 -2570Duffel

"Minimaliseer warmteverlies vooraleer je de warmtewinst maximaliseert"warmteverliezen beperken door ver doorgedreven isolatie- warmteverliezen beperken door zeer goede luchtdichtheid van het gebouw- de luchtkwaliteit waarborgen door ventilatie met

Vloerisolatie Ts Bvba

Herentalsebaan 117 -2240Zandhoven

Energie is duur en wordt schaars, dus het is best van zo weinig mogelijk te verbruiken. Kiezen voor goede isolatie is een eerste stap in het beperken van uw energieverbruik en zo uw energiefactuur te verlagen.

Ivo Van Dooren Isolatie-en Chapewerken

Vroente 3 -2310Rijkevorsel

Kwaliteit en vakwerk hoeven niet onbereikbaar duur te zijn. En al zeker niet bij Ivo Van Dooren! We overtuigen u graag aan de hand van een meer dan correcte prijszetting.

Chapewerken Niva

Merksplassesteenweg 57 -2310Rijkevorsel

Wij hebben ons gespecialiseerd in chapes en isolatiewerk en kunnen onze klanten kwaliteitsvolle prestaties voorstellen aan betaalbare prijzen.