U zocht op: isolatie vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Joseph En Henri Leus

Sleidinge Dorp 3 -9940Sleidinge

Leus is uw handelaar voor bouwmaterialen in Gent die u ondersteunt met een ruim aanbod, interessante prijzen en deskundig advies.

Fore

Ringlaan 11 -9900Eeklo

Al meer dan honderd jaar bundelen wij ervaring en vakmanschap op vlak van creaties in hout. Voor al uw inrichtingen en schrijnwerk, zowel binnen als buiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Foré NV werkt op maat, volgens uw smaak en budget.

Gtb Constructies

Octaaf Van Dammestraat 63 -9030Gent

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

Isolatie & Constructie

Booiebos 8 -9031Gent

Isotrie is reeds meer dan 25 jaar de marktleider in de markt van gespoten PUR isolatie. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding blijft Isotrie ook in moeilijke economische tijden groeien.

Pallmann | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Kwalitatief hoogwaardige afwerkings-, onderhouds- en reinigingsproducten voor houten vloeren. Pallmann is een merk van Uzin Utz België nv.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).