U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hasevoets Polyurethaan Isolatie

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

PUR spuiten is werk voor een vakman. Isotrie bewijst dat al meer dan 30 jaar en als één van de pioniers voor isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR.

De Olifant

Herentalsebaan 705 -2160Wommelgem

Reeds meer dan 25 jaar is De Olifant voor de professionele gevelbezetters, gevelisolatieplaatsers en schilders de groothandel in Provincie Antwerpen en daar buiten.

Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

V & D

Sint-michielsstraat 39 -2160Wommelgem

overzetdaken & epdm rubber,dak- en torenwerken,platte en hellende daken,dakrenovatie en dakvernieuwing, dakrenovaties en dakvernieuwingen,coversys en alle andere pannen .: Dakwerken - Rubber EPDM - Overzetdaken - vd-dakwerken - V&D bvba :.

Van Dyck Gebroeders

Oelegemsteenweg 66 -2160Wommelgem

Van Den Bosch

Vremdesteenweg 99 -2160Wommelgem

Conduterra

Tuinbouwstraat 2/4 -2160Wommelgem

Conduterra is specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen van riolering, sprinklers, brandblusnetwerken, gas, water en elektriciteit.

Lexus Bv

Nijverheidsstraat 70 -2160Wommelgem

Op zoek naar een professionele bezetter in Antwerpen om uw buiten- of binnenmuur te bezetten Of staat een crepi gevel bovenaan uw wensenlijst In Lexus Pleisterwerken vindt u de perfecte partner. Onze stukadoors bezetten uw gevel o

Bossimmo

Welkomstraat 149 -2160Wommelgem

Nearfield

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

NearField is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties, domotica, video- en parlofonie en verlichting op maat van uw nieuwbouw- of renovatiewoning. Is uw zekeringkas dringend aan vernieuwing toe Voor kleine en g

Renovatie K.s.

Jan Moonsstraat 62 -2160Wommelgem

Projectbegeleiding en opvolging kan ook geheel in eigen beheer uitgevoerd worden dankzij onze gediplomeerde medewerkers, wij hebben echter ook ruime ervaring met uitvoering in regie.

Renobo

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Arias

Hoevenstraat 92 -2160Wommelgem

Arias in Borgerhout : Woningrenovatie en dakwerken - voor al uw veranderingen, groot of klein. We zullen er zijn. Arias bvba arias,borgerhout,belgie,belgium,belgique,proximedia,dakwerken,keukens,badkamers,ramen,deuren,metselwerken,loodgieterij,vloer

Ecoflex

Kempenlaan 68 -2160Wommelgem

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat al jaren tevreden klanten heeft in deze sector met veel concurrentie.Situeert uw bedrijf zich in de voedingsector Geen probleem, wij reinigen volgens de BRC-normen!

Aedex

Herentalsebaan 731 -2160Wommelgem

Aedex N.V. biedt sinds 1994 reeds alle advies, informatie en producten aan in verband met de veilige opslag en handling van gevaarlijke en milieu-onvriendelijke stoffen. Aedex N.V. - hoofdpagina