U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Vloerisolatie Ts Bvba

Herentalsebaan 117 -2240Zandhoven

Energie is duur en wordt schaars, dus het is best van zo weinig mogelijk te verbruiken. Kiezen voor goede isolatie is een eerste stap in het beperken van uw energieverbruik en zo uw energiefactuur te verlagen.

A.s. Keukens

Liersebaan 245 -2240Zandhoven

Op zoek naar de keuken van uw dromen? Heeft u uw droomkeuken reeds gevonden, maar zoekt u iemand om deze voor u op maat uit te werken? Ga dan zeker even langs bij Jo Van Staeyen en zijn team. A.S. Keukens voelt feilloos uw wensen aan.

Dfac

De Linden 28 -2240Zandhoven

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

A-debosan

Driehoekstraat 136 -2240Zandhoven

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

K.t.i. - W.t.i.

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

Als installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring kan u bij KTI-WTI terecht voor goede, energiezuinige installaties waarbij de zorg voor het milieu een belangrijke plaats inneemt.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

Indoor Collection

Nijverheidsweg 32 -2240Zandhoven

Anyway Doors Deurenfabrikant België – Binnendeuren en andere binnendeur varianten zoals glasdeuren, dubbele volle deuren,binnenhuis design aluminium schuifdeuren alsook moderne deurgarnituren zoals deurknoppen,deurgrepen en deurklinken.