U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Kingspan Insulation

Visbeekstraat 24 -2300Turnhout

Schuimrubber thermische isolatiematerialen warmteisolatie materialen glaswol contactgeluidsisolatie koudeisolatie materialen rotswol

Isofoam

Bleukenlaan 5 -2300Turnhout

Isofoam is dé specialist in gespoten PUR-isolatie, zowel voor privéwoningen als bedrijfs- en openbare gebouwen. Ons ervaren team isoleert zo jaarlijks meer dan 5000 wooneenheden met PUR-schuim.

Rj Projects

Koeybleuken 30 -2300Turnhout

Klimatechnics

Muizenvenstraat 3 -2300Turnhout

Klimatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, verwarming en andere hvac installaties. Zowel voor particuleren als de industriëlenmarkt.

Ben Heyns

Langvenstraat 21 -2300Turnhout

Ben Heyns is gespecialiseerd in chapewerken, vloerisolatie en schuimbeton.

Hooyberghs Hvac

Bleukenlaan 9 -2300Turnhout

Installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling. Onderhoud en hersteldienst. Automatische sturingen, energiekostenbesparing.

Baudewyn Sanitair

Lokerenstraat 120 -2300Turnhout

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

De Kock

Industriedijk 4 -2300Turnhout

Van eenmanszaak groeide De Kock al snel uit tot een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf. Onze vakmensen op het terrein kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning door projectleiders, administratieve krachten, calculators en specialisten

Versanico

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars.

Windowmakers

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.Onze klanten zijn vakmensen.

Janssen Ramen

Veedijk 46 -2300Turnhout

Janssen Ramen nv :: Houten Ramen = Janssen Ramen

Travel Muze

Grote Markt 27 -2300Turnhout

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.