U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beton- En Bouwmaterialen Pauwels

Mosselgoren 117 -2440Geel

Bouwmaterialen Pauwels is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Ze beschikken over een ruim assortiment van materialen en benodigdheden voor verschillende soorten bouwprojecten.

Krebo

Eindhoutseweg 55 -2440Geel

Wynants Bouwmaterialen

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

- De grootste keuze uit de streek in klinkers en terrastegels, ook oosterse arduin.- Beste service- Uiterst concurrentiële priijzen

A-gips

Dr.-van De Perrestraat 326 -2440Geel

A Gips, kortweg agips is het bedrijf van Patrick Aerts en is specialist in pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Energie & Warmtetechniek

Roshoevendijk 7 -2440Geel

Energie & Warmtetechniek zal dan ook met de uiterste zorg en professionalisme uw installatie voorbereiden, uitvoeren en opvolgen zodat u lange tijd zal kunnen genieten van uw investering.

Jc Consulting

Grotweg 9 -2440Geel

Indoor Golf, golf simulators, Indoor Golf, golfsimulators, golf simulator, golfsimulator, indoor golf, golf club, indoor golf club, jc golf indoor Indoor Golf - Golf Simulators - Indoor Golf - Golfsimulator - Indoor Golf - Golf Simulator - Indoor Gol

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Has

Lammerdries 13 -2440Geel

Bij HAS houden we de dingen graag eenvoudig.De eenvoudigste manier om te bepalen welke ramen en deuren er bij je passen, is door je leefgewoontes in kaart te brengen. De volgende logische stap is de keuze van 1 of meerdere materialen.

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Sanigo

Zandstraat 60 -2440Geel

Welkom bij SANIGO WELLNESS - Jouw wellness partner voor zowel particulier en professioneel SANIGO WELLNESS - Wellness partner voor particulier en professioneel -

Houtbedrijf Lavrijsen

Koning-albertstraat 123 -2440Geel

Houtbedrijf Lavrijsen: Uw partner in hout. Wij leveren aan particulier, vakman en industrie een ruim assortiment geselecteerde kwaliteitsproducten.

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.