U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Stargyp

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier

Stijlbeton

Schollebeekstraat 74 1 -2500Lier

Stijlbeton is een jonge en dynamische firma met een bijzonder rijke voorgeschiedenis, deze gaat zelfs terug tot een oude Lierse tegelfabriek uit de jaren ’30. Vandaag zijn we één van de belangrijkste spelers op de markt van architectonisch beton.

Intimerg

Aarschotsesteenweg 118 -2500Koningshooikt

aannemingen energie - advies , isolatie - advies

Citybuild

Berlaarsesteenweg 59 -2500Lier

N.v. Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

Janssens nv is gespecialiseerd in aluminum verandas met hoge thermische isolatie, zwembadoverdekkingen, aluminium orangerien en serres. Janssens Alusystems

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Oaze

Lisperstraat 74 -2500Lier

heeft zich gespecialiseerd in totale binnen- en buitenrenovaties. van particulier tot industrie, van woning en winkel tot kantoor. Wij maken uw droomproject waar.

Qualigyp

Pannenhuisstraat 328 -2500Lier

Is een onderneming die gespecialiseerd is in de afwerking van plafonds in gipskarton.

Alibo

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor MIC - Marine and Industrial Cleaning NV MIC,M.I.C.,industriële reinigingswerkzaamheden,industriële reiniging,reinigen,VCA voorschriften,VCA-gecertificeerd,ultrahogedruk werken,zandstralen,strippen van coatings,roest verwijderen,Va

Bauw

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd.

Lierse Body Gym Time Release

Zagerijstraat 4 -2500Lier

Time Release - time to feel good klik hier om de site opnieuw te openen

Marine And Industrial Cleaning Services - Algemene Onderneming

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor "Marine and Industrial CleaningServices" en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Artigyp

Lintsesteenweg 46 -2500Lier