U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Isoglobe

Ambachtsstraat 5 -3590Diepenbeek

ISOGLOBE is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, door een mengsel van isolatieparels (EPS parels) en brandbestendige lijm in de spouwmuren te injecteren.

Dba - Plan

Poststraat 1 -3590Diepenbeek

dba plan dBA-Plan.be omgevingslawaai :: binnenlawaai :: trillingshinder :: geluidsisolatie :: geluidsnorm :: lawaaihinder :: geluidsmeeting :: akoestisch onderzoek :: geluidsoverlast :: arbeidslaatslawaai :: vlarem - wetgeving :: mer - milieueffecten

Machiels Raf

Dorpheidestraat 134 A -3590Diepenbeek

Nvk

Duifhuisweg 17 -3590Diepenbeek

Dienstencompagnie

Marktplein 30 -3590Diepenbeek

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques.

New Therm Service

Nieuwstraat 192 -3590Diepenbeek

Jodika NV richt zich tot de installateur en vakhandel met een kwalitatief en uitgesproken gammaEen gerichte verkoopsstrategie biedt ons de mogelijkheid elke klant een maximale service en prijsgarantie te verlenen.

Bouwbedrijf Hustings

Helstraat 51 -3590Diepenbeek

www.hustings.be - Gezamenlijke pagina Welkom op de gezamenlijke website van Bouwbedrijf Hustings, Jacobs Vastgoed en Immo Pivaal www.hustings.bewww.jacobs-vastgoed.behttp://pivaal.telenet.be (Klik op één van bovenstaande logo's of op de onderstreepte

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Vdsa Solutions

Duifhuisweg 10 -3590Diepenbeek

Wij zijn partner voor zowel particulieren als professionelen.We bestaan uit 3 verschillende divisies en dit op het vlak van vochtbestrijding, kelderdichting, waterverzachters, ventilatie, warmtepompen en airco.

V.g. Elec

Duifhuisweg 13 -3590Diepenbeek

Lampaert Safes & Security

Nieuwstraat 133 -3590Diepenbeek

Lampaert in Diepenbeek is uw specialist in sloten, kluizen, laptop kluizen, brandkasten en gepantserde deuren.GRATIS & ANONIEME levering op het gelijkvloers!