U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Cgi

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

I.d.e.a.s. Bedrijfsadvies

Veilinglaan 46 -1861Meise

Management-, organisatie-, bedrijfs- en IT advies. Opleidingen in management en IT. Marketing- en communicatie advies. E-business. Aan- en verkoop van bedrijven.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Dell Servers

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Colt Technology Services

Culliganlaan 2h -1831Diegem

Colt is het information delivery platform voor bedrijven. De ideale combinatie van veilige en betrouwbare datacommunicatie tussen uw bedrijfsvestigingen onderling en de 20 europese datacenters van Colt.Meer dan 20 jaar actief in België voor ...

Procurios

Abeelstraat 59 -2800Mechelen

Inmiddels levert IT OFFSHORE al meer dan 5 jaar IT development services aan vele bedrijven in België. We kunnen dat voordelig doen, zonder aan KWALITEIT te verliezen omdat we het meeste werk uitbesteden aan onze afdeling in Nepal.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Stepstone

Koningsstraat 47 -1000Brussel 1

StepStone.be, meer dan 240.000 kandidaten voor uw jobs.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Network Fuel Cards

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In Belgie baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.

Ubiqus Belgium

Olmenstraat 64 -1930Zaventem

Vertalingen naar alle talen. Uitsluitend native speakers. Systematische revisie. Alle domeinen: juridisch (incl. beëdigd en gelegaliseerd), technisch, commercieel, website, IT, medisch, financieel. Wereldwijd netwerk vertalers. Online www.ubiqus.be

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

K-force Computer Solutions

Waterloose Steenweg 33 -1640Sint-genesius-rode

K-Force Computer Solutions, is al 16 jaar een dienstverlenend informaticabedrijf voor ondernemingen en particulieren. Daarnaast is K-Force ook een vooraanstaande aanbieder van cloudoplossingen en hard- en software.

Megabyte Consulting

Vorstlaan 360 -1160Oudergem

Wij bieden bedrijven en instellingen software en hardware, en dit is volledig onafhankelijk

Bizzpro

Peutiesesteenweg 74 -1830Machelen (brab.)

BizzPro is de 360° ICT partner die jouw bedrijf ontzorgt van digitale kwesties. Het optimaliseren en digitaliseren van processen is onze expertise, het succesvol maken van jouw organisatie ons doel.

Pro-pay

Sint Stevens Woluwestraat 55 -1130Brussel 13

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo's als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, ...