U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cgi

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Colt Technology Services

Culliganlaan 2h -1831Diegem

Colt is het information delivery platform voor bedrijven. De ideale combinatie van veilige en betrouwbare datacommunicatie tussen uw bedrijfsvestigingen onderling en de 20 europese datacenters van Colt.Meer dan 20 jaar actief in België voor ...

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Hewlett - Packard Belgium

Hermeslaan 1 A -1831Machelen (brab.)

HP is een leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instanties in heel de wereld. Het aanbod van de onderneming omvat IT-infrastructuur, diensten, professionele en home computers en beeldvorming & p

Samsung Electronics Benelux

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

Een digitale marktleider... een wereldburger die zich verantwoordelijk opstelt... een veelzijdige familie van ondernemingen... een ethisch bedrijf... Samsung is dat allemaal en nog veel meer.

Mc-square Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Machelen (brab.)

Mcsquare provides the formula for the future it is tailormade for entering new markets, setting up new branch offices, launching new business, housing special projects or providing temporary workspaces business center brussels, of

Vialegis International

Lambroekstraat 5a -1831Machelen (brab.)

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.

Somers

Haachtsesteenweg 16-22 -1831Diegem

NV Somers is een familiebedrijf dat uitgroeide tot een toonaangevende leverancier van ijzerwaren en gereedschappen.

Laco

Woluwelaan 135 -1831Machelen (brab.)

Sinds 1986 levert LACO kwalitatief hoogstaande informaticadiensten aan de Belgische en Luxemburgse bedrijfswereld en de overheid.