U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Telelinq

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

TelelinQ is een groep van 5 dynamische technologiebedrijven, actief in telecom en beveiliging. Ze hebben een gezamenlijk doel hoogwaardige en toekomstgerichte telecom bieden aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Roots

Oudestraat 113 -2630Aartselaar

Roots Software is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, integratie en implementatie van duurzame software. Wij maken software op maat dat specifieke noden van bedrijven beantwoorden.

Prosteps

Dijkstraat 6 -2630Aartselaar

Dankzij onze vooruitstrevende en geïntegreerde business-totaaloplossingen zetten wij uw IT op het juiste spoor. Volledig op maat van uw bedrijf en toekomst. Prosteps biedt doeltreffende A-tot-Z-oplossingen voor de volgende toepassingen:

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

Amista

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

Amista is een IT-consultingbedrijf gevestigd in Antwerpen (België) en biedt SAP-softwareoplossingen en adviesdiensten om onze klanten te helpen hun zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden