U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Otto Office (be)

Interleuvenlaan 62 -3001Leuven

OTTO Office is dé leverancier bij uitstek voor al uw kantoorartikelen en -meubelen. In onze webshop vindt u meer dan 35000 kantoorartikelen aan zeer scherpe prijzen, die u zowel online, telefonisch als per fax kan bestellen.

Informatie- En Communicatietechnologie Voor De Kmo

Celestijnenlaan 300 -3001Leuven

We stimuleren en adviseren Vlaamse KMO's om ICT-middelen in te passen in uw bedrijf. Voor zowel kleinere ondernemingen als middelgrote bedrijven uit verscheidene sectoren is KMO-IT als een waardevolle partner.

Best It Service

Interleuvenlaan 15f -3001Leuven

Anankei

Grauwmeer 1 -3001Heverlee

Anankei is een dynamisch bedrijf dat ICT-consultants ter beschikking stelt van ondernemingen. 
Dat doen we snel en doelgericht, met veel aandacht voor het menselijke en het technische aspect. Zo zorgen wij voor een ‘klik’ tussen u en de consultant.

Bedrijvencentrum 10

Interleuvenlaan 10 -3001Leuven

Partezis u oplossing voor software voor hospitalen. Voor zijn IT-oplossingen voor ouderen- en gehandicaptenzorg heeft Partezis een duurzaam toekomsttrajct gevonden binnen de Arseus-groep. Op 31 maart 2012 droeg Partezis cvba al zijn ...

B.a.

Philipssite 5 -3001Leuven

BA is een consultancy bedrijf dat zich bezighoudt met het conceptualiseren, bouwen, beheren en troubleshooten van ICT-, netwerk en security oplossingen.

Koma Software

Armand Thiérylaan 15 -3001Leuven

Dienstenleverancier voor interactieve websites en e-commerce.

Option

Gaston Geenslaan 14 -3001Heverlee

Option Wireless Technology, the innovator of wireless GPRS/GSM communication solutions has built up an enviable reputation for creating exciting GPRS/GSM products that enhance the performance and functionality of wireless communications. IEEE 802.11