U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aca It - Solutions

Herkenrodesingel 8b -3500Hasselt

Wij kiezen enkel voor de beste kwaliteit met zoveel mogelijk flexibiliteitIT op maat van de klant

Bkm+ Hasselt

Herkenrodesingel 37 -3500Hasselt

BKM is een Belgische onderneming die opgericht werd in 1994. We zijn gespecialiseerd in advies, de levering, installatie en ondersteuning van ICT-oplossingen voor ondernemingen.

Cegeka Sphinx It

Universiteitslaan 9 -3500Hasselt

Met de Business Intelligence mogelijkheden van SPHINX-ITmeet u exact wat u moet weten.Het vergaren van inzicht in de bedrijfsvoering is van groot belang voor ieder bedrijf. Slechts 13% van de KMO’s beschikt vandaag over de nodige rapporteringstools

Bestburo

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

We bieden ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers kwaliteitsvolle trainingen via de BestBuro-methode aan. BestBuro investeert ook fors in een doorgedreven softwarekennis.

Boflex

Genkersteenweg 313 -3500Hasselt

Zonwering en zonnetenten van Boflex België staan al meer dan 20 jaar garant voor topkwaliteit en een topservice. Wij leveren en installeren binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken en (garage)poorten. Dit voor particulieren en bedrijven in heel België.

Bedrijvencentrum Hasselt

Prins-bisschopssingel 50 -3500Hasselt

regionaal economische ontwikkeling in Belgisch Limburg, regional economic development in the Limburg province of Belgium Welkom bij de GOM-Limburg overheid, government, Europa, Europe, België, Belgium, Vlaanderen, Flanders, Limburg, GOM, G.O.M., RDA,

Asi Datamyte International

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Doultremont

Thonissenlaan 71 -3500Hasselt

Houtmarkt Beulen

Herkenrodesingel 85 -3500Hasselt

Beulen is een familiebedrijf van reeds 4 generaties. Als klant koopt u bij ons niet alleen kwaliteit. U krijgt er onze ervaring, knowhow en een spijkerharde tevredenheidsgarantie bovenop.

Gyprolux

Genkersteenweg 402 -3500Hasselt

Gyprolux in Hasselt is een afwerkingsbedrijf dat beschikt over meer dan 20 jaar ervaring. Met andere woorden Gyprolux is uw specialist in gyprocwerken, schrijnwerken en schilderwerken, zowel voor particulieren als bedrijven.

Weygers Totale Projectinrichting

Ekkelgardenstraat 4 -3500Hasselt

Weygers Interieurbouw - Weygers Afwerkingsbedrijf, Hasselt Weygers Afwerkingsbedrijf - Weygers Interieurbouw Hasselt - Limburg Weygers, weygers afwerkingsbedrijf, weygers interieur, gyproc, gyprocwerken, wanden, plafonds, systeemwanden, glazen wanden