U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Centric Oostkamp

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Orqua is een toonaangevend IT consultancy bedrijf dat top organisaties, actief in een breed scala aan markten, ondersteunt met uiterst professionele en betrouwbare freelance consultants.

Snick

Lieverstedestraat 10 -8020Oostkamp

SNICK EuroIngredients is sinds 1993 een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige culinaire en functionele ingrediënten, compounds en blends voor de voedingsindustrie in de Benelux.

Vandemoortele Bouwmaterialen

Kortrijksestraat 181 -8020Oostkamp

Al 75 jaar lang staat het familiebedrijf u bij in de opbouw en inrichting van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Vandemoortele staat garant voor persoonlijk advies en een oplossingsgerichte en directe aanpak.

C.s.m. Computer Software & Management

Braambessendreef 6 -8020Oostkamp

CSM is een software en informatica dienstenleverancier met meer dan 28 jaar ervaring in de markt van kleine en middelgrote ondernemingen, meer bepaald de vastgoedmakelaars, logistieke sector, medische labos en de boekhoudkantoren

Stortbeton Delaere

Sijslostraat 80 -8020Oostkamp

Als u overweegt een huis of een andere constructie te bouwen, dan zijn funderingen en beton van essentieel belang. Ons familiebedrijf, sinds 1972 actief in de betonwereld, staat u bij met raad en daad!

Leenknegt

Bornebeekstraat 2 -8020Oostkamp

Leenknegt NV is een professionele onderneming, reeds meer dan 40 jaar actief in de elektrotechnische sector. Leenknegt NV biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan voor oa. de industriële, tertiaire en