U zocht op: it bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Voma Konstrukt

Stokkelaar 9 -9160Lokeren

Algemene bouwonderneming Lokeren Voma Konstrukt Voma Konstrukt dakwerken, metselwerken, verbouwingen, lood&zinkwerken, schrijnwerken, beton, pannen, gevel, huis, lokeren, bouw, sleutel, deur, ubbink, dakkapel, appartement, studio, sanitair, pleisterw

Dakwerken Mariman

Oosteindestraat 52 -9160Lokeren

Dakwerken Mariman is een familiebedrijf dat reeds generaties lang actief is in de bouwsector. Kennis en ervaring werden van vader op zoon doorgegeven.