U zocht op: it bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Agentschap Ondernemen

Lange Kievitstraat 111 -2018Antwerpen 7

Agentschap Ondernemen. Het aanspreekpunt voor ondernemers, samen met onze partners. Het Agentschap Ondernemen is de drijvende kracht achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Cdi-partners

Handbooglaan 21 -2960Brecht

CDI-Partners helps companies to streamline their business processes through IT. We assess and implement processes, organizational models and desired cultural behaviour to enhance Business.

Procurios

Abeelstraat 59 -2800Mechelen

Inmiddels levert IT OFFSHORE al meer dan 5 jaar IT development services aan vele bedrijven in België. We kunnen dat voordelig doen, zonder aan KWALITEIT te verliezen omdat we het meeste werk uitbesteden aan onze afdeling in Nepal.

4 Business Software

Nijverheidsstraat 37 -2570Duffel

4 Business Software is de innovatieve IT-partner van kmo’s die hun bedrijfsprocessen, logistiek, administratie, facturatie en IT-infrastructuur willen optimaliseren en digitaliseren.

Corner3

Kipdorp 11 -2000Antwerpen

ICT solutions at affordable prices.Wij ondersteunen en adviseren U in het beheer van uw netwerk en computerinfrastructuur

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.