U zocht op: it beheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Amelior

Katteputstraat 1 -8500Kortrijk

De dienstverlening van Amelior vzw. situeert zich in de domeinen Kwaliteit, Veiligheid, Milieu, HRM en Management. Ons aanbod binnen deze domeinen berust op Advies en Begeleiding - Vorming, Training & Opleiding - In-Company

Electro Didier Vanhoutte

Vijvedreef(s.b.v.) 2 -8710Wielsbeke

Zodra u ons uw plannen heeft voorgesteld, denken we met u mee om het resultaat te optimaliseren en de realisatie vlot te laten verlopen.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Gtv Telecom

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV biedt professionele totaaloplossingen aan voor alle gebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Ago International

Minister Tacklaan 31 -8500Kortrijk

Ago International is deskundig in het rekruteren en selecteren van bedienden, middenkaders en kaderleden in opdracht van diverse bedrijven.

Wax-it

Westerring 27i -9700Oudenaarde

WAX-IT heeft als bedrijf al snel een plaatsje op de vrij jonge Belgische detailingmarkt veroverd en we weten daar ook onze prominente plaats te behouden dankzij het streven naar nieuwe producten en een uitgekiende service. Een grote passie voor ...

Savaco

Beneluxpark 19 -8500Kortrijk

SAVACO is een technisch innovatieve onderneming uit Kortrijk met impact op informaticavlak en meer dan 20 jaar ervaring. SAVACO levert een breed gamma van ICT-diensten en is daarnaast ook gespecialiseerd in software voor producton