U zocht op: it consultancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Cross-bow

Veldkant 33 -2550Kontich

Cross-Bow is niet zomaar een adviesbureau, het is een bedrijf waar we onze consultants laten bloeien. In de snel veranderende markt van vandaag ontmoeten we onze klanten als gelijkwaardige partners.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Cheops Technology

Prins Boudewijnlaan 49 -2650Edegem

Cheops is IT-dienstverlener in systeem- en netwerkbeheer en biedt diensten aan zoals hosting-solutions, netwerk-beveiliging, managed services, audits, remote back-up, netwerk-monitoring, consulting-services,...

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Cognitecco

Schipvaartstraat 24 -3000Leuven

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Reditech Engineering

Woestijnstraat 37 -2880Bornem

Reditech Group is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie en procesomgeving in diverse sectoren .

Ouito

Mechelsesteenweg 1 -2220Heist-op-den-berg

"Ouito is a service based IT company located in Belgium. Our specialty is computer science in many domains. Our services include - Project management - Business analysis - Enterprise resource planning (ERP) in SAP and Oracle - Cus

Computer Task Group Belgium

Culliganlaan 1d -1831Machelen (brab.)

CTG is een internationale organisatie die een compleet aanbod van IT-oplossingen en diensten levert aan klanten in diverse sectoren. Dat is wat we doen in een notendop. Maar wat maakt CTG dan precies zo anders als andere IT-bedrij

Next Version Software

Eertbrugge 24 -2550Kontich

IT consultancy gespecializeerd in systems management en release management.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Micropole Belgium

Excelsiorlaan 28-30 -1930Zaventem

Gold Partner of SAP, offers solutions that are packaged in such a way that they are safe affordable and predictable for you as a customer. Our references are the living proof of the commitment, valueexpertise we deliver on a daily basis.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

N.t.s.s.

Auguste Reyerslaan 31 -1030Schaarbeek

It Concept

Haachtsesteenweg 530 -1030Schaarbeek

Bmc Software Belgium

Berkenlaan 8a-8b -1831Machelen (brab.)

BMC provides IT with the Business Service Management solutions it needs to drive business value through better management of technology. BMC Software - Activate Business with the Power of IT™