U zocht op: it consultancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Cognitecco

Schipvaartstraat 24 -3000Leuven

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Computer Task Group Belgium

Culliganlaan 1d -1831Machelen (brab.)

CTG is een internationale organisatie die een compleet aanbod van IT-oplossingen en diensten levert aan klanten in diverse sectoren. Dat is wat we doen in een notendop. Maar wat maakt CTG dan precies zo anders als andere IT-bedrij

B.a.

Philipssite 5 -3001Leuven

BA is een consultancy bedrijf dat zich bezighoudt met het conceptualiseren, bouwen, beheren en troubleshooten van ICT-, netwerk en security oplossingen.

Micropole Belgium

Excelsiorlaan 28-30 -1930Zaventem

Gold Partner of SAP, offers solutions that are packaged in such a way that they are safe affordable and predictable for you as a customer. Our references are the living proof of the commitment, valueexpertise we deliver on a daily basis.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Waslet It

Terhulpsesteenweg 177 -1170Watermaal-bosvoorde

WASLET, uw vertrouwde ICT-partnerWij vergroten de impact op uw bedrijf

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

N.t.s.s.

Auguste Reyerslaan 31 -1030Schaarbeek

N&n It Consultancy

Kollebloemenstraat 23 -1040Etterbeek

Bmc Software Belgium

Berkenlaan 8a-8b -1831Machelen (brab.)

BMC provides IT with the Business Service Management solutions it needs to drive business value through better management of technology. BMC Software - Activate Business with the Power of IT™