U zocht op: it consultancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fly By Wire

Diksmuidse Heerweg 22.0001 -8200Sint-andries

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.

Centric Oostkamp

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Orqua is een toonaangevend IT consultancy bedrijf dat top organisaties, actief in een breed scala aan markten, ondersteunt met uiterst professionele en betrouwbare freelance consultants.

Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Sof@tech

Vrijbosstraat 19a -8650Houthulst

Sofatech is een succesvolle en onafhankelijke ICT-dienstverlener die instaat voor de continudteit van de KMO dankzij informatisering. Door bedrijven met raad en daad bij te staan met het dagelijks beheer van de ICT-infrastructuur.

Imperasoft

Wijnendalestraat 207 -8600Diksmuide

Imperasoft is een jong snelgroeiend IT bedrijf waarvan de core-business zich toespitst op IT consultancy. Binnen onze klantenkring behoren zowel KMO als top 500 bedrijven en door de diversiteit aan opdrachten kunnen we zowel klein