U zocht op: it infrastructuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecx Ict Business Solutions

Molenstraat 167 -2840Reet

Onze slogan "ICT services & solutions" dekt de lading. ECX zorgt voor uw IT-omgeving terwijl u zich volledig kan richten op de core van uw bedrijf.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Comcon

Meerstraat 262 -1840Londerzeel

Als externe ICT-afdeling voor de KMO, bieden wij een grondige kennis van de ICT-infrastructuur die KMO’s nodig hebben om hun bedrijfsprocessen vlot en efficiënt te ondersteunen. Wij vullen de kennis en de mankracht van uw interne ICT’ers aan .

Expert Consulting

Kalfortdorp 11 -2870Puurs

Expert Consulting (excon) is een Managed Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsvolle IT oplossingen en proactieve onderhoudsdiensten aan klanten in de private en publieke sector.

Wve & Co

Peter Benoitstraat 34 -2850Boom

De firma WVE & CO heeft de nodige vakkennis op gebied van IT (computers, informatiesystemen, telecom, …). Wij staan in voor het ontwikkelen en beheren van netwerken, systemen… dit alles op maat van uw noden.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Ufirst

Koningin Astridlaan 62 -2550Kontich

Wij adviseren bedrijven bij de creatie van efficiente werkplekken. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal efficiënt werken.Bekijk Ufirst als partner in de digitale (r)evolutie van uw organisatie.

Antwerp South Business Center

Brusselstraat 51 -2018Antwerpen

Business centra met fullservice kantorenin Antwerpen, Brussel, Mechelen en Aalst.Volledig ingerichte kantoren in Nederland:Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Rotterdam,Capelle a/d Ijssel, Den Bosch, Eindhoven,Tilburg, Breda, Geleen en Ma

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

4 Business Software

Nijverheidsstraat 37 -2570Duffel

4 Business Software is de innovatieve IT-partner van kmo’s die hun bedrijfsprocessen, logistiek, administratie, facturatie en IT-infrastructuur willen optimaliseren en digitaliseren.

Netflow

Krijgsbaan 243 -2070Zwijndrecht

Informatica is vandaag een belangrijke peiler in uw bedrijf, die een vlot verloop van uw activiteiten ondersteunt. Een goede werking van de informatica – infrastructuur binnen bedrijf is dan ook van groot belang.

Stenan

Distelvinklaan 55 -2660Antwerpen

De dag van vandaag is een goed draaiend netwerk en computer infrastructuur niet meer weg te denken uit sucessvolle ondernemingen. Het is dan ook belangrijk om een goede ICT consulent te kiezen, zodat u zich kan focussen op andere ...

Ictinus

Veldkant 35 -2550Kontich

Bedrijven die op zoek gaan naar het uitbouwen van een toekomstgerichte, bedrijfszekere IT-infrastructuur, gebaseerd op Microsoft technologie, zijn hiervoor bij ICTinus aan het juiste adres.

Telenet

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is een alternatief voor de gebruikelijke telefoondiensten, maar met een vriendelijk gezicht. Het biedt een waaier van vernieuwende telecom en multimediadiensten aan die een bijdrage leveren om de economie te dynamiseren. Met Telenet wordt.

Telenet - Webhosting

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Onze Windows en Linux hosting is de professionele basis voor uw succesvol webproject. Het biedt opslag- en back-upruimte aan een betaalbaar vast bedrag. Onze shared infrastructuur geeft uw data en webite maximale bescherming en be

Softconstruct

Singel 6 -2550Kontich

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de informatisering van honderden advocatenkantoren in Vlaanderen. Naast de ontwikkeling van professionele software-oplossingen, verzorgt Softconstruct ook de installatie en het onderhoud van IT-infrastructuur.