U zocht op: it infrastructuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecx Ict Business Solutions

Molenstraat 167 -2840Reet

Onze slogan "ICT services & solutions" dekt de lading. ECX zorgt voor uw IT-omgeving terwijl u zich volledig kan richten op de core van uw bedrijf.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

I-procas

Peyerstraat 34 -2223Heist-op-den-berg

I-Procas is een onafhankelijk ICT-bedrijf dat hoofdzakelijk professionele diensten levert .Onze expertises bevinden zich hoofdzakelijk in het domein van de IT infrastructuur (user management, workstations,� netwerk en uiteraard serverbeheer)

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Ufirst

Koningin Astridlaan 62 -2550Kontich

Wij adviseren bedrijven bij de creatie van efficiente werkplekken. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal efficiënt werken.Bekijk Ufirst als partner in de digitale (r)evolutie van uw organisatie.

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Interxion Belgium

Wezembeekstraat 2 -1930Zaventem

Interxion biedt hoogwaardige datacenter ruimte aan met absolute bedrijfszekerheid door gegarandeerde stroomvoorziening en koeling evenals 24/7 bewaking. Voordelige inkoop van telecommunicatiediensten binnen ons datacenter, disaster recovery ...

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

4 Business Software

Nijverheidsstraat 37 -2570Duffel

4 Business Software is de innovatieve IT-partner van kmo’s die hun bedrijfsprocessen, logistiek, administratie, facturatie en IT-infrastructuur willen optimaliseren en digitaliseren.

Black Box Network Services

Ikaroslaan 57 -1930Zaventem

Black Box Network Services levert uitgebreide communicatie- en infrastructuuroplossingen.

Hewlett - Packard Belgium

Hermeslaan 1 A -1831Machelen (brab.)

HP is een leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instanties in heel de wereld. Het aanbod van de onderneming omvat IT-infrastructuur, diensten, professionele en home computers en beeldvorming & p

Telenet

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is een alternatief voor de gebruikelijke telefoondiensten, maar met een vriendelijk gezicht. Het biedt een waaier van vernieuwende telecom en multimediadiensten aan die een bijdrage leveren om de economie te dynamiseren. Met Telenet wordt.

Telenet - Webhosting

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Onze Windows en Linux hosting is de professionele basis voor uw succesvol webproject. Het biedt opslag- en back-upruimte aan een betaalbaar vast bedrag. Onze shared infrastructuur geeft uw data en webite maximale bescherming en be

Softconstruct

Singel 6 -2550Kontich

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de informatisering van honderden advocatenkantoren in Vlaanderen. Naast de ontwikkeling van professionele software-oplossingen, verzorgt Softconstruct ook de installatie en het onderhoud van IT-infrastructuur.

Arem Events

Akendoren 38 -2560Nijlen

iLibris » iLibris iLibris | online IT solutions iLibris oplossingen contact jobs nieuws meer over ons infrastructuur referenties webmail gebruikersnaam: paswoord: WHOIS Controleer hier of je gewenste domein nog beschikbaar is: http://www. iLibris U z

Prodata Systems

Leuvensesteenweg 540 -1930Zaventem

Op zoek naar een partner die optimale flexibiliteit garandeert om aan uw meest veeleisende vereisten te voldoen, en die samenwerkt met state-of-the-art leveranciers om de continuïteit en veiligheid van uw IT-infrastructuur en -systemen te garanderen?

Datamath

Geersbroekstraat 1 -2235Hulshout

MS acces specialist. ASPASP.net webprogrammeurs. Totaaloplossingen voor automatisatie en IT infrastructuur.