U zocht op: it infrastructuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Compuboek

Kortrijkstraat 341 -8560Wevelgem

Compuboek is gespecialiseerd in het in kaart brengen van uw logistieke en financiële processen. Wij begeleiden in proces- en documentflow en ontwikkelen de oplossingen op maat.

Gtv Telecom

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV biedt professionele totaaloplossingen aan voor alle gebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.

Sof@tech

Vrijbosstraat 19a -8650Houthulst

Sofatech is een succesvolle en onafhankelijke ICT-dienstverlener die instaat voor de continudteit van de KMO dankzij informatisering. Door bedrijven met raad en daad bij te staan met het dagelijks beheer van de ICT-infrastructuur.

Sym3

Jules Lagaelaan 15 -8800Roeselare

SYM3=oplossingen voor al uw IT-noden. Specialist in ERP,ondersteund door HW & netwerkinfrastructuur.

Christiaens

Passendalestraat 199 -8980Zonnebeke

Christiaens is een full service IT-leverancier. Onze ervaren medewerkers implementeren Microsoft Dynamics 365 Business Central en IT-infrastructuur bij kleine en middelgrote organisaties.