U zocht op: it onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Pricewaterhousecoopers Digital Services Belgium

Woluwedal 18 -1932Zaventem

Human Interface Group is het grootste onafhankelijke usability consultancy kantoor in Europa met bijna 20 jaar ervaring in het optimaliseren van de volledige ‘user experience’ van uw technologische oplossingen.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

Comcon

Meerstraat 262 -1840Londerzeel

Als externe ICT-afdeling voor de KMO, bieden wij een grondige kennis van de ICT-infrastructuur die KMO’s nodig hebben om hun bedrijfsprocessen vlot en efficiënt te ondersteunen. Wij vullen de kennis en de mankracht van uw interne ICT’ers aan .

One - It

Overwinningsstraat 13 B -2830Blaasveld

One-IT is gespecialiseerd in hetontwerpen, implementeren en onderhouden van informaticasystemen. Wij staan u graag bij in het uitwerken van een evenwichtige ICT oplossingOne-IT installeert en onderhoudt netwerken en implementeert Cloud oplossingen.

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Dell Servers

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Kores Nordic Belgium

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Kores, groothandelaar in printing supplies, papierrollen en kantoormateriaal, biedt onder het gamma “Kores”: compatibele toners en inktjetcartouchen, etikettten/labels en klein buromateriaal. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

G.d. Solutions It

Avenue Des Bouvreuils 17 -1301Wavre

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

Cygnus It

Boerenkrijglaan 23 -2500Lier