U zocht op: it oplossingen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Combell Group

Skaldenstraat 121 -9042Desteldonk

Combell hosting voor linux en windows met domeinnaam, geschikt voor websites gebruikmakende van php, asp met mysql of ms sql database koppelingen ook aspnet, cgi perl ssi, python,... ook Cloud Servers en Cloud Server Hosting maakt deel uit van...

Zucara

Oosthoek 25 -9968Oosteeklo

ICT consultancy en dienstverlening voor zowel particulieren als kmo`s en zelfstandigen.

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

It Meetjesland

Weg Naar St. Kruis 12 -8730Oedelem

Dankzij onze brede waaier aan oplossingen, dekken we alle IT noden van een hedendaagse KMO af. Zowel op het vlak van service, hard- en software.

B2 Services

Hoge Bilk 8 -9031Gent

OSolutions is de IT partner voor particulieren en KMO`s in Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen. We focussen ons op service en advies. We luisteren naar je noden en bieden je een oplossing op maat en dit zowel qua hardware, software (op maat),

Geurs

Halewijnstraat 58 -9031Gent

“GO FOR EXCELLENCE”IT oplossingen op maat – Alles voor uw Kantoor