U zocht op: it services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Colt Technology Services

Culliganlaan 2h -1831Diegem

Colt is het information delivery platform voor bedrijven. De ideale combinatie van veilige en betrouwbare datacommunicatie tussen uw bedrijfsvestigingen onderling en de 20 europese datacenters van Colt.Meer dan 20 jaar actief in België voor ...

Computacenter

Ikaroslaan 31 -1930Zaventem

Computacenter is a leading Europeanindependent provider of ITinfrastructure services. To help ourcustomers maximize the value of IT totheir businesses, we offer services atevery stage of infrastructureinvestment.

Rhea

Veldkant 33 A -2550Kontich

iRhea Service Management verhoogt de efficiëntie door de creatie van een duidelijke scheiding tussen project ontwikkeling en service management. Dit verbetert de reactie tijden door het leveren van gespecialiseerde en gefocuste diensten.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Cheops Technology

Prins Boudewijnlaan 49 -2650Edegem

Cheops is IT-dienstverlener in systeem- en netwerkbeheer en biedt diensten aan zoals hosting-solutions, netwerk-beveiliging, managed services, audits, remote back-up, netwerk-monitoring, consulting-services,...

Interxion Belgium

Wezembeekstraat 2 -1930Zaventem

Interxion biedt hoogwaardige datacenter ruimte aan met absolute bedrijfszekerheid door gegarandeerde stroomvoorziening en koeling evenals 24/7 bewaking. Voordelige inkoop van telecommunicatiediensten binnen ons datacenter, disaster recovery ...

Dxc Technology Belgium

Blarenberglaan 2 -2800Mechelen

We are a leading global consulting, systems integration and outsourcing company. CSC`s mission is to provide customers in industry and government with solutions crafted to meet their strategic goals and enable them to profit from the advanced use

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Expert Consulting

Kalfortdorp 11 -2870Puurs

Expert Consulting (excon) is een Managed Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsvolle IT oplossingen en proactieve onderhoudsdiensten aan klanten in de private en publieke sector.

Ecx Ict Business Solutions

Molenstraat 167 -2840Reet

Onze slogan "ICT services & solutions" dekt de lading. ECX zorgt voor uw IT-omgeving terwijl u zich volledig kan richten op de core van uw bedrijf.

Eiko

Hondsbossen 18 -2860Sint-katelijne-waver

Eiko bekijkt elke vraag in functie van uw noden en levert en installeert alle denkbare IT apparatuur. We bekijken samen wat u echt nodig heeft:

Dell Servers

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Omninet Technologies

Vaartdijk 3 -3018Leuven

Alles wat u nodig heeft voor bedrijfsprocessenVerhoog uw efficiëntie met het OMNITRACKER-bedrijfsplatform

Beecom

Kerkstraat 91 -9255Buggenhout

Software ontwikkeling | overige advies en levering van software | overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering

La Systems

Brusselsesteenweg 208 -1730Asse

Met meer dan 20 000 ict en multimediaproducten beschikt lasystems over één van de grootste online catalogussen in de benelux met realtime voorraad alle

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

All It Services

Antwerpsestraat 562 -2850Boom

Ll IT services, informatica van de KMOInstallatie en onderhoud van netwerken, computers en bijhorende randapparatuur.Service op bestaande installatiesEen greep uit ons gamma Microsoft, Novellen RedhatSuse Linux operating sy

Network Fuel Cards

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In Belgie baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.