U zocht op: it services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

It Takes 2 Events

Borgeleien 27 -2440Geel

It Takes 2 Events BVBA van verhuur springkasteel tot tenten.

Porta Capena

Kleinhoefstraat 6 -2440Geel

 Porta Capena nv  IT and Web services  .be.com.org.net.tv Klaar om er tegenaan te gaan? Een dosis digitale vitaminen van Porta Capena doet uw bedrijf of organisatie opleven. Vergelijk het met wat een `gewone' vitaminekuur doet met uw organisme: u

Itdotcom

Brigandshof 6 -2440Geel

Wij leveren een brede waaier aan IT-solutions exclusief aan KMO, zelfstandig ondernemers en vrije beroepen. Na jarenlange ervaring met multinationals gaan wij deze hoogstaande servicegraad spiegelen naar de KMO markt.

Rematt

Acaciastraat 14c -2440Geel

Wynants Bouwmaterialen

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

- De grootste keuze uit de streek in klinkers en terrastegels, ook oosterse arduin.- Beste service- Uiterst concurrentiële priijzen

Geelse Slotencentrale

Nieuwstraat 128 -2440Geel

Wij weten dus alles over beveiliging, en bieden u een heel ruim assortiment sloten, sleutels, brandkasten, en gepantserde en inbraakwerende deuren aan.

Wynants Bouwmaterialen P.

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

Elke dag bezoeken bouwprofessionals en doe-het-zelvers ons bedrijf. Want bij ons vinden ze wat ze nodig hebben. Ze waarderen ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en doen graag een beroep op onze extra services.

Proworx

Rauwelkoven 130 -2440Geel

De PROWORX webshop rust professionals en ambitieuze hobbyisten uit met superieure handgereedschappen, waarmee zij zowat elke manuele klus op snell en ergonomische manier verwezenlijken.

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.