U zocht op: it services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dxc Technology Belgium

Blarenberglaan 2 -2800Mechelen

We are a leading global consulting, systems integration and outsourcing company. CSC`s mission is to provide customers in industry and government with solutions crafted to meet their strategic goals and enable them to profit from the advanced use

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Procurios

Abeelstraat 59 -2800Mechelen

Inmiddels levert IT OFFSHORE al meer dan 5 jaar IT development services aan vele bedrijven in België. We kunnen dat voordelig doen, zonder aan KWALITEIT te verliezen omdat we het meeste werk uitbesteden aan onze afdeling in Nepal.

Ultimo Belgium

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Ultimo Belgium biedt bedrijfsondersteunende oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management en Infra Asset Management.

Solv It

Schaliënhoevedreef 20e -2800Mechelen

Cnext

Schaliënhoevedreef 20h -2800Mechelen

Met onze business integration-diensten haalt u het volle potentieel uit uw bestaande processen en systemen terwijl u ze blijft gebruiken en uitbouwen.

Macro 4 (benelux)

Zandvoortstraat C27/ -2800Mechelen

Welcome to Macro 4 www.macro4.com Customer Quotes Partners Contact

Nox Nighttimeexpress Belgium

Zandvoortstraat 16 -2800Mechelen

nox NightTimeExpress Belgium NV voorziet in de levering van goederen en reserveonderdelen in Centraal-, Oost- en Noordwest-Europa de dag na aanvraag om 7 of 8 uur ’s ochtends.

Info Support

Generaal De Wittelaan 17 -2800Mechelen

Info Support is een solide en innovatieve IT-dienstverlener. Ons dienstenpakket omvat Training, Professional Development, Business Intelligence, Life Cycle Management en Hosting. Vanuit diverse business units bedienen we de markt.

Telenet - Cloudoffice

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Met CloudOffice powered by Office 365 hebt u een professioneel e-mailadres en de recentste versie van Microsoft Office. Deel gemakkelijk documenten, vergader online, heb toegang tot online agenda`s. Focus op uw kernactiviteiten en laat IT aan ons.

Electro Rent Europe

Generaal De Wittelaan 9/18 -2800Mechelen

Under Construction Under Construction The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured. Please try this site again later. If you still experience the problem, try contac

Elmos Group

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Zoek je een job in IT?Zoek je IT’ers?Wij hebben de perfecte match.

Access Solutions

Gentsesteenweg 141 -2800Mechelen

Wonoco

Beukstraat 81 -2800Mechelen

In kaart brengen en aanmaak van wettelijke documentenMeten en verbeteren vanSpreidingsweerstand ( aarding ),Isolatieweerstand,Aardings- en continudteitstest van alle stopcontacten

Delloye Paints

Begijnenweide 12 -2800Mechelen

Delloye Paints beschikt over een professioneel team met jarenlange ervaring in de verfwereld. Didier richt zich voornamelijk op de industrie en de openbare instanties.Inge die als kleurconsulente geen onbekende is in de verf- en interieurwereld ...

Telenet

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is een alternatief voor de gebruikelijke telefoondiensten, maar met een vriendelijk gezicht. Het biedt een waaier van vernieuwende telecom en multimediadiensten aan die een bijdrage leveren om de economie te dynamiseren. Met Telenet wordt.

Advice Solutions & Services

Hogeweg 171 -2800Mechelen

Advice Solutions & Services (AS&S) in Mechelen biedt u one-stop-shopping voor Sharepoint 2010 enterprise content management, Sharepoint hosting, computer netwerk infrastructuur inclusief security, back-up, hardware en software, hosting en domeinnaam