U zocht op: jobs vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vind

Kwadestraat 149 -8800Roeselare

Bij vind! zijn we ervan overtuigd dat werken gelukkiger maakt dan niet werken. Daarom kan je op ons rekenen voor het vinden van de job die helemaal klopt

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Werkkledij Center

Waregemseweg 131 -9790Wortegem

Werkkledij Center is dé speciaalzaak voor al uw werkkledij, veiligheidsschoenen, persoonlijke bescherming, textielbedrukking of -borduring, en gadgets. U kunt langskomen in onze winkel te Wortegem-Petegem of eenvoudig online bestellen.

Secretary Plus

Casinoplein 5a -8500Kortrijk

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus een groter

Konvert

Bohemenberg(kor) 23 A -8500Kortrijk

Vertrekkend vanuit het klantperspectief wil elke Konvert onderneming via oplossingsgericht maatwerk een kwalitatieve dienstverlening aanbieden met respect voor wetgeving en deontologie.

Ago International

Minister Tacklaan 31 -8500Kortrijk

Ago International is deskundig in het rekruteren en selecteren van bedienden, middenkaders en kaderleden in opdracht van diverse bedrijven.