U zocht op: kabels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Electro Corbeels

Leuvensebaan 78 -3220Holsbeek

Wij zijn groot- en kleinhandel in de verkoop van elektrisch materiaal. Wij bieden alles voor de doe-het-zelver op vlak van schakelmateriaal, verlichting, domotica, video- en parlofonie.

Pcb Solutions

Truibroek 94 -3945Ham

PCB SOlutions is een elektronicabedrijf, gevestigd in HAm. Onze voornaamste taken zijn het ontwikkelen, reproduceren en herstellen van PCB"s. Wij bieden totaaloplossingen voor het bestukken van printplaten: van idee tot afgewerkt product.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Pacauto

Bouwelven 13 Iz -2280Grobbendonk

Pacauto is een loyale leverancier van toebehoren (brandblussers, zekeringen, elektrische draad, led verlichting) in de auto, truck & agricultuur sector. Wij leveren vlot en uit voorraad kwalitatieve artikelen aan grossiers in 12 & 24v

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Arjuvo

Diestersteenweg 277 -3293Diest