U zocht op: kantoor trends

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Capitalatwork Foyer Group

Kroonlaan 153 -1050Brussel 5

CapitalatWork Foyer Group is een onafhankelijke vermogensbeheerder voor particuliere en professionele cliënten. Wij beheren meer dan 4,5 miljard euro, stellen 105 mensen te werk verdeeld over 6 vestigingen. Wij focussen ons op vermogensbeheer en...

Teknik

Tervurenlaan 128 -1150Brussel 15

Binnen Teknik richten wij ons vandaag op de verschillende sectoren binnen de Engineering-markt. Dit gaat van Bouw, Productie, Energie tot . . Wij maken gebruik van onze expertise om advies te verlenen met betrekking tot het rekruteringsproces, ...

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.