U zocht op: kantoor trends

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Digitarte

Kapelstraat 88 -2840Terhagen

DigitArte kan u helpen bij het opzetten en schrijven van bedrijfsbrochures, magazines, web- en andere teksten. Wij geven ook trainingen rond omgaan met de media, efficiënt gebruik van digitale communicatie en sociale media.

Ridoo

Kapelstraat 51 -2540Hove

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.

Dynamoo

Lintsesteenweg 69 -2500Lier

dynamoo.biz: Passie voor communicatieOf je doelgroep nu uit bedrijven, particulieren of beiden bestaat… Bij het overbrengen van een bepaalde boodschap is het belangrijk om een gevoelige snaar te raken. Waarmee creëer je een soft spot voor je product