U zocht op: kantoor verhuis

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fondation Dk Moves

Arthur De Coninckstraat 9 -3070Kortenberg

Wij hebben de nodige ervaring industriële verhuizingen en transport.In overeenstemming met het ethisch charter dat verplicht wordt nageleefd door erkende verhuizers, garanderen wij absolute discretie.

Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Servaes Services

Aarschotsestraat 47 -1800Peutie

Ontdek waarom al + 25.000 gezinnen & bedrijvenkozen voor verhuisfirma Servaes Services

Grimbergs Verhuisbedrijf

Verbrande Brugsesteenweg 54 -1850Grimbergen

Grimbergs Verhuisbedrijf in Grimbergen (Vlaams-Brabant) biedt een opslagplaats voor meubilair en andere spullen aan particulieren en bedrijven.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

A. Romulus

Arthur De Coninckstraat 9 -3070Kortenberg

Het verhuizen van kantoren vergt heel wat organisatietalent. Dankzij Romulus verloopt uw kantoorverhuis op rolletjes.

Neetens & Co

Wijngaardveld 9 C -9300Aalst

Of het nu gaat over het verhuizen van ??n meubelstuk of de verhuis van een volledig ziekenhuis, verhuizingen Neetens heeft voor elk probleem een pasklare oplossing.

Yuppie Services

Dooierzwammengaarde 19 -1050Elsene

Oplossing voor al uw behoeften inzake hygiëne en netheid - Reiniging van kantoren - Wassen van ramen - Stofzuigen en wassen van tapijten - Reiniging van vloeren - Reiniging van computermateriaal.

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Trans-service Express

Kroonlaan 250 -1050Elsene

Trans Service Express sa/nv Profil d'entreprise / Bedrijfsprofiel Siege Social Sociale Zetelrue Fernand Melardstraat 5 1200 Woluwe Saint Lambert - Sint-Lambrechts Woluwe Bureau KantoorCyriel Buyssestraat 126, 1800 Vilvoorde Registre de Commerce Hande

Br Project

Leuvensesteenweg 246 -1932Zaventem

Syn Express

Lt. Graffplein 15 -1780Wemmel