U zocht op: kantoorinrichting ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Aremis Belgium

Charles Schallerlaan 54 -1160Oudergem

AOS is een onafhankelijk advies- en dienstenonderneming die gespecialiseerd is in ondernemingsvastgoed. Van selectie en ontwerp tot realisatie en beheer, AOS biedt een oplossing voor elke fase van de vastgoedcyclus

Standing Concept Stands Interiors And Events

Dellingstraat 31 A -2800Mechelen

Met trots kunnen we ook zeggen dat het team van Standing Concept en Clockwise samen al meer dan 50 jaar ervaring heeft opgebouwd en naam en faam in de beurswereld heeft verdiend als betrouwbare en flexibele partner.

Global Design Project And Facility Management

Terhulpsesteenweg 177 -1170Watermaal-bosvoorde

Global, een nieuwe dimensie voorruimte. Ontwerpen en uitvoeren vankantoren, woningen, winkels, hotels-restaurants. In het werk van GLOBAL,studiebureau gespecialiseerd inDesign, Project & Facility Management.

Bham

Canadastraat 44 -1190Vorst

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Pas-partoe

Dorpsplein 2 -2830Willebroek

meubelen voor binnen en buiten, verlichting, tapijten, raamdecoratie en stoffen, totaalinrichting woning, kantoorinrichting, kleuradvies

Deco Castro

Sergeant De Bruynestraat 61 -1070Anderlecht

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.