U zocht op: kantoorinrichting ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Froyen & Zeitler

Aarschotsesteenweg 111 -3130Begijnendijk

Uw partner in grafische vormgeving.

Standing Concept Stands Interiors And Events

Dellingstraat 31 A -2800Mechelen

Met trots kunnen we ook zeggen dat het team van Standing Concept en Clockwise samen al meer dan 50 jaar ervaring heeft opgebouwd en naam en faam in de beurswereld heeft verdiend als betrouwbare en flexibele partner.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Jora

Heirbaan 62 -2640Mortsel

Jora ontwerpt en vervaardigt kantoormeubelen, administratieve werkplekken, directie kantoren, vergaderzalen, receptiebalies en cafetaria`s

Pas-partoe

Dorpsplein 2 -2830Willebroek

meubelen voor binnen en buiten, verlichting, tapijten, raamdecoratie en stoffen, totaalinrichting woning, kantoorinrichting, kleuradvies

Karoo-interjeurs

Misstraat 153 -2590Berlaar

Karoo Interjeurs bvba is een interieurbedrijf dat zich specialiseert in exclusieve totaalinrichting op maat, volgens eigen of extern ontwerp.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.