U zocht op: kantoorinrichting ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

All Interior Projects

Désiré Mercierlaan 77 -9050Gent

All Interior Projects bvba is gespecialiseerd in alle interieurprojecten, totaalstudie en verbouwing, van priveruimtes badkamer, keuken tot professionele ruimtes bureel,handelszaken.

Henau & Co

Blijde-inkomststraat 32 -9000Gent

Henau & Co in Gent is gespecialiseerd in interieurontwerp en -inrichting, en focust daarbij in de eerste plaats op winkels en bureaus.

Huis Huis

Burgstraat 12 -9000Gent

Interieurontwerper Jan Van Damme te Gent. Eigenzinnige interpretaties op het thema wonen. Lees meer ... Huis Huis: interieurontwerp loft nieuwe bestemming oude gebouwen landelijk wonen binnenhuisinrichting kantoorinrichting winkelinrichting horeca ca

Dok Noord Design

Dok-noord 4 D-003 -9000Gent

Dok Noord Design is gespecialiseerd in interieurinrichting.

De Moor

Souverainestraat 44-46 -9800Deinze

De Moor interieurontwerp en kantoorinrichting: laat uw specifieke wensen en behoeften naadloos laten aansluiten bij een functionele benadering van de ruimte. De Moor interieurontwerp en kantoorinrichting