U zocht op: kantoormeubelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Projectatelier

Turnhoutsebaan 180 -2460Kasterlee

PROJECTATELIER is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van concepten tot en met het totaal inrichten en afwerken van kantoorinterieurs.Onze mensen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring in de totale kantoorinrichting.

Rocor Belgie

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Rocor NV is een landelijk werkende, onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in kantoormeubelen, kantoorafbouw, akoestiek op kantoor en kabelmanagement. Wij repareren en onderhouden meubilair (bijvoorbeeld het reinigen en stofferen van stoelen ...

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Robberechts

Slachthuisstraat 21 -2300Turnhout

Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en verhandelen van: Kantoormeubilair: vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen, brandkasten, kluizen en plaatstaal producten.