U zocht op: kantoren inrichten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Ahrend

Romboutsstraat 9 -1932Zaventem

Voor een goede werkomgeving zijn zowel grote lijnen als details van belang. Om het werk zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, wordt alles afgestemd op de behoeften van medewerkers.

Belgian Designs

Rue Saint-lambert 198 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Habitat heeft ook een ruime collectie producten en diensten voor het inrichten van kantoren, vergaderzalen, modelappartementen, winkels, cafetaria’s en andere bedrijfsruimten.

Dox Nv

Antwerpsesteenweg 501 -2500Lier

Overdag leven we grotendeels ‘elders’:op het werk, op school, in de opvang, in de zorg...Deze plaatsen inrichten met technische kennis en gevoel voor sfeer is een vak apart.Dox is in dit vak een begrip geworden.Ontdek waarom...

Nirwana

De Bruynlaan 127 -2610Wilrijk

De naam Nirwana weerspiegelt onze klantbenadering: u in een rustige sfeer, zonder commerciële "windmakerij", op een onafhankelijke en neutrale wijze bijstaan en adviseren bij de aankoop van producten en oplossingen voor uw wel-zijn.

B&b Design

Beekstraat 41 -1861Wolvertem

Inrichten van kantoorruimten voor banken, hospitalen, internationale bedrijven, vrije beroepen en prive.

Bis Business Information Systems

Zandvoortstraat 23 -2800Mechelen

BIS, de grootste System Integrator voor het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes, levert high-end AV&ICT totaaloplossingen en realiseert AV&ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen.

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.