U zocht op: kantoren inrichten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Accountantsburo Firmin Claes

Markt 10 -3545Halen

Claes Firmin Accountantsbureau BVBA in Halen, heeft meer dan 30 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit voor vennootschappen en eenmanszaken.

Cools Interior

Ambachtsstraat 6 -3980Tessenderlo

Jos Reynders Decor is een algemene aannemer voor renovatie, verbouwing en modernisering van bestaande gebouwen en hoogstaande nieuwbouwprojecten. Het beschikt over een eigen meubelmakerij en eigen bouwteams.

Meubelen Van Ballaer

Herentalsesteenweg 19 -2460Kasterlee

Via onze website willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf en de producten die wij aanbieden om uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer volledig naar uw wensen te kunnen inrichten.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Projectatelier

Turnhoutsebaan 180 -2460Kasterlee

PROJECTATELIER is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van concepten tot en met het totaal inrichten en afwerken van kantoorinterieurs.Onze mensen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring in de totale kantoorinrichting.

Vanerum Belgie

Kleine Schaluinweg 7 -3290Diest

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en word geïnspireerd door hoe je een leeromgeving op innovatieve wijze kan inrichten en naar believen personaliseren!