U zocht op: kantoren inrichten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

De Moor

Souverainestraat 44 -9800Deinze

De Moor zorgt voor een weldoordachte inplanting waar zowel u als uw werknemers in een optimale sfeer kunnen werken. We leveren interieurelementen die creatief denken stimuleren, maar ook essentiële stukken die het werk helpen.

Eurodesign Collections

Ambachtweg 25 -9820Merelbeke

Zitergonomie voor de werkplek en vergaderruimte.

Art Nivo

Onderbergen 78 -9000Gent

Art Nivo biedt heet-van-de-naald-design met tijdloze topmerken en oosters antiek: niet alleen meubelen, maar ook accessoires en originele geschenken. Hier vindt u bovendien het perfecte projectmeubel voor projecten in de kantoor- en sociale sector.

Awp

Schaessestraat 15a -9820Destelbergen

Uw Belgische partner voor bedrijfsinrichting, ergonomie en veiligheid. Workflow en gebruiksgemak optimaliseren AWP toont hoe.

Juro Unirek

Blekerijstraat 75 -9000Gent

JuRo Unirek BV heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen bij het inrichten van uw magazijn, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijnrekken.

Stadus

Moervaartkaai 13-15 -9042Gent

Stradus produceert en verdeelt hoogwaardige prefab bestratings- en maatwerkproducten uit beton voor het inrichten van de publieke ruimte. Van stadscentra, wegen en woonwijken, tot utiliteit, recreatieve, kantoor- of industriële omgevingen