U zocht op: kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Benjo Projectinrichting

Voskenslaan 232 -9000Gent

Bij BENJO laten we niets aan het toeval over, integendeel, we streven naar de consolidatie van het heden en naar de voorbereiding van de toekomst. De service en integrale kwaliteitszorg is onze motiverende uitdaging.

Sd Worx

Sint-pietersplein 60 -9000Gent

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Balcaen - Heymans Advocatenkantoor

Gebr Vandeveldestraat 99 -9000Gent

advocatenkantoor Balcaen-Heymans Advocatenkantoor Balcaen-Heymans balcaen-heymans, balcaen, heymans, advocaten, advocatenkantoor, Gent

Bocal

Meibloemstraat 122 -9000Gent

Met meer dan 12 jaar ervaring in glas levert bocal maatwerk om u tegen te zeggen.

Papier & Co

Sint-pietersplein 52 -9000Gent

Print en Copy Service, papierhandel, agenda`s, kantoormateriaal, stempels, wenskaarten.

Hdp Ondernemingsloket

Koningin Astridlaan 185 -9000Gent

HDP Ondernemingsloket staat klaar om samen met u deze hindernissen weg te nemen en u te begeleiden op een verkorte weg naar het zelfstandig ondernemerschap.

Fantoni Belgium

François Benardstraat 92 -9000Gent

Handelsbemiddeling meubels, huishoud, ijzerwaren | groothandel in computers, randapparatuur, software | groothandel meubels, niet elek. huishoudapparaten

Levelate

Port Arthurlaan 11 -9000Gent

Dankzij ons uniek businessmodel verhogen wij de kansen op het invullen van uw vacature én kunnen we samen uw employer brand uitbouwen.Onze focus ligt op junior en medior IT-, digitale & commerciële profielen.Onze talenten wonen in de Benelux.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Pygmalion

Ingelandgat -9000Gent

Wij zijn een team van 60 specialisten die mensen in een professionele opdracht nieuwe inzichten, competenties en motivatie geven een een stap voorwaarts te maken, professioneel en als mens.

Hogeschool Gent

Geraard De Duivelstraat 5 -9000Gent

Hogeschool Gent studeren aan de hogeschool gent begint hier al onze studierichtingen, onze sociale voorzieningen, de studentenclubs, sportinfrastructuur en de cultuur van de HoGent ...

Schoonmakerij Rabot

Gasklokstraat 6 -9000Gent

Voor elke schoonmaakopdracht kan u terecht bij Schoonmakerij Rabot.Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een een piekfijne en nauwkeurige schoonmaak van uw handelspand, winkel, kantoor of huis.eenmalig of periodiek.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

Vectis

Franklin Rooseveltlaan 348 -9000Gent

Vectis - Knooppunt van visies - werving en selectie, assessment, coaching, HR advies

Keppens´kreaties

Limburgstraat 78 -9000Gent

Verpakking algemeen verpakking ontwerp communicatie adviesbureaus verpakking realisatie verpakking op maat verpakking voeding vulmateriaal verpakking elektronica netverpakking pallettisering

Boss Cleaning

Afrikalaan 295 -9000Gent

BOSS Cleaning bestaat al meer dan 13 jaar. Mustafa Kaya startte de onderneming onder de noemer Belgische Onderneming voor Schoonmaak Services, B.O.S.S. Vandaag is de term BOSS een gevestigde waarde, onder de noemer BOSS Cleaning.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Parkoffice Business Centre

Franklin Rooseveltlaan 348-349 -9000Gent

Parkoffice is de ideale professionele zakenpartner voor ondernemingen die zich met passie, enthousiasme en creativiteit op hun core business willen concentreren.

Vercruysse

Dampoortstraat 8-10 -9000Gent

NULL

Urbain Architectencollectief B.v.

Kortrijksepoortstraat 110 E -9000Gent

Architectencollectie Urbain uit Gent is gespecialiseerd in het ontwerpen en herbestemmen van publieke gebouwen. Voorts kan u bij Urbain-AC ook terecht voor het ontwerp van particuliere woningen en handelspanden.

Dok Noord Design

Dok-noord 4 D-003 -9000Gent

Dok Noord Design is gespecialiseerd in interieurinrichting.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Bienstman-decloedt Advocaten

Nieuwebosstraat 5 -9000Gent

BDL&T is een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met een nauwe betrokkenheid met zijn cliënteel. Het kantoor begeleidt zijn cliënten in alle rechtsdomeinen die gelinkt zijn aan het ondernemerschap.

Triado

Sint-jacobsnieuwstraat 13 -9000Gent

TRIADO heeft naast kantoorartikelen en papierwaren een gevarieerd en tevens ook een gespecialiseerd productaanbod waaronder heel wat schrijfwaren (vulpennen, rollers, handstempels, balpennen en vulpotloden).

Orpsy

Bijlokehof 9 -9000Gent

Orpsy is een onafhankelijk assessment en executive searchbureau uit Gent en Antwerpen. Sinds ruim 35 jaar richten wij ons in hoofdzaak op middenkader, kader en management functies binnen de private sector, de non-profit sector en de social profit ...

Walry

Zwijnaardsesteenweg 6 -9000Gent

Walry is een zelfstandige, eigenzinnige boekhandel op de Zwijnaardsesteenweg 6, 9000 Gent.U vindt er een groot assortiment Nederlandse, Spaanse en Italiaanse literatuur, taalhandboeken, kinderboeken en boeken over geschiedenis en filosofie.

Mewaf Technopole Gent

Kortrijksesteenweg 304 -9000Gent

Kantoormeubelen ergonomische kantoormeubelen bureaumeubelen bureelmeubelen

Crogen

Recollettenlei 34 -9000Gent

Naast een gepersonaliseerd incassosysteem bieden wij u de service voor het opstarten, opvolgen en afwerken van de volledige gerechtelijke procedure. Van dagvaarding tot gedwongen uitvoering.

De Visscher Van Nevel

Kasteellaan 160 -9000Gent

DVN - interactive communication, Kasteellaan 160, B-9000 Gent, Telefoon: +32 9 224 43 60, Fax: +32 9 224 01 69, E-mail: info@dvn.be DVN - interactive communication

Karakters

Lange Violettestraat 166 -9000Gent

Ls Gent

Marathonstraat 12 -9000Gent

GANDA OFFICE SUPPLIES is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van kantoorartikelen, computersupplies en aanverwante goederen. Ganda Office Supplies

Ajuinlei1

Ajuinlei 1 -9000Gent

Werken en vergaderen op een toplocatieAjuinlei1 huist in een prachtig gerenoveerd pand. De ideale plek om te werken, contacten te leggen, klanten te ontvangen of een zakelijke vergadering te organiseren. Privé kantoren en co-working places.

Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Bailleul Ontwerpbureau

Burggravenlaan 321 -9000Gent

Al meer dan 30 jaar begeleiden we onze klanten bij complexe uitdagingen, van het prille idee tot een afgewerkt product. We zetten alles op alles om kwaliteit te leveren binnen afgesproken tijd en budget.

Lightpoint Europe (a.g. Zurich)

Steendam 48-50 -9000Gent

Lightpoint: ruime toonzaal en groothandel verlichtingwinkel groothandel verlichtingHalogeenspots, LED verlichting, wandarmaturen, staande lampen.Een huis of kantoor kan je op veel verschillende manieren verlichten.Maar hoe maak je de juiste ...

Smart Travel

Keizer Leopoldstraat 1 -9000Gent

UNIGLOBE Smart Travel uit Gent: uw partner voor al uw zakenreizen, incentive reizen, events en vakantiereizen

Serve-it

Edward Pynaertkaai 96.00 -9000Gent

Serve-iT, Uw partner in IT-servicesProject management, Program management, Service delivery, consultancy etc...

Erbeko

Korianderstraat 2 -9000Gent

Erbeko NV is een ingenieursbureau gespecialiseerd in energieprojecten in de industriële en (voor grotere gebouwen) in de diensten- en openbare sector.

Istema

Voskenslaan 332 -9000Gent

Ingenieursbureau Stockman - Ontwerp en opvolging van technische installaties in gebouwen. Ingenieursbureau Stockman | home Stockman,ingenieursbureau,studiebureau,HVAC,electriciteit,duurzaam,bouwen,energie

Eniris

Eedverbondkaai 242 -9000Gent

Eniris zorgt voor realtime inzicht in energieverbruik en -productie, processen en machines. Hiertoe hebben we een data-analyse platform Eniris Insights ontwikkeld. Dit platform past volledig in de filosofie van industrie 4.0

Ad Worldbridge Partners

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

WorldBridge enables organizations to hire talent faster, while making informed hiring decisions. Our customized, scalable solutions include professional, managerial and executive recruiting, RPO project solutions and interim placement.

Advocatenkantoor Thierry Beele

Gebroeders De Cockstraat -9000Gent

Advocatenkantoor thierry beele* gent welkom advocaten thierry beele frederic beele advocaten,kantoor,balie gent, hof van beroep, thierry beele,frederic beele, gent, aannemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, administratief recht, algemene adviesverlen...

Advocatenkantoor Heirman B.v.

Keizervest 169 -9000Gent

Advocatenkantoor Heirman is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen.Daarnaast heeft het kantoor een specialisatie uitgebouwd in onder andere handelsrecht, personen- en familierecht, enz.

Quantum Progress

Ajuinlei 1 -9000Gent

Eigenaars van een bedrijf die deze zaak wensen te verkopen of op zoek zijn naar kapitaal:Ondernemers die een zaak wensen te kopen:Kapitaalkrachtige particulieren/ondernemers die in een bedrijf wensen te investeren:

Kensington

Tennisbaanstraat 1 -9000Gent

Kensington Tel. 09 238 15 57 Fax 09 224 26 51 info@kensington.be NIEUW PROJECT TE ANTWERPEN NIEUW PROJECT TE GENT GENTKOUTER NIEUW PROJECT TE BRUSSEL KOPEN HUREN ZAAKVOERDERS PUBLICITEIT REFERENTIES ONZE LOKATIE PRESENTATIE PROJECTEN TEVREDENHEID inf

One2be

Justus De Harduwijnlaan 18 -9000Gent

The challenge of One2Be is to help to grow your business and to achieve your goals.

Juxta Architectuur

Congreslaan 36 -9000Gent

Architectenbureau Van Acker en partners ava & p architectenbureau architect bernard van acker en partners ava partners architectenbureau gent zwembaden sporthal sociale woningen school cultuurcentrum

Atlas En Zanzibar

Kortrijksesteenweg 19 -9000Gent

Atlas & Zanzibar is a TRAVEL BOOKSHOP situated both in Ghent and in Antwerp, Belgium. We sell all kinds of maps, travel books, travel stories and travel accessories! You can just browse through what we have to offer you or you can order your travelgu

Mekong Consulting

Ottergemsesteenweg 59 -9000Gent

Cou´puur

Coupure Links 417 -9000Gent

Cou’puur is een ontwerpbureau voor grote en kleine dingen.Nood aan een frisse wind in jouw communicatie of ben je gewoon opzoek naar een leuke uitnodigingElke opdracht wordt met evenveel creativiteit en enthousiasme uitgevoerd

Axi Studiebureau

Tentoonstellingslaan 105 -9000Gent

In Motion

Molenaarsstraat 111 -9000Gent

Advertising 2.0 – Markee is een reclamebureau dat de wetten van web 2.0 toepast op general advertising. MARKEE markee, advertising, 2.0, reclame, marketing, reclamebureau, bureau, web, print, design, koen denolf, frank geerts, willem van ekert, gent,

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Berlitz Gent

Martelaarslaan 45 -9000Gent

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Markee

Kleindokkaai 17 -9000Gent

Advertising 2.0 - Markee is een reclamebureau dat de wetten van web 2.0 toepast op general advertising. MARKEE markee, advertising, 2.0, reclame, marketing, reclamebureau, bureau, web, print, design, koen denolf, frank geerts, willem van ekert, gent,

Architectenbureau A. Van Acker

Ter Platen 15 -9000Gent

Index R N R ARCHITECTENBUREAU A. VAN ACKER Home BVBA ARCHITECTENBUREAU A. VAN ACKER RNR Een gebouw maak je nooit alleen Een gebouw staat er nooit alleen Een gebouw is er nooit alleen Een gebouw is een resultaat van een visie een wederzijds begrip en

Arpa Architecten

Vrijheidslaan 15 -9000Gent

Studiebureau ARPA bv ovv bvba Beste Bezoeker, Studiebureau ARPA is een architectenbureau, dat zich sinds 2001 gespecialiseerd heeft in het renoveren van woongelegenheden, in de ruimtse zin van het woord. Dit gaat van rijwoningen, oude hoeve's, lofts,

Copyright

Jakobijnenstraat 8 -9000Gent

COPYRIGHT Bookshop DE INTERNATIONALE BOEKHANDEL VOOR ACTUELE KUNST, ARCHITECTUUR, DESIGN, TUINARCHITECTUUR, FOTOGRAFIE, GRAPHIC DESIGN EN TYPOGRAFIE In december zijn Copyright Gent en Antwerpen extra open! - zo 16 dec, zo 23 dec en zon 30 dec van 14u

Studiebureau Riessauw

Oudenaardsesteenweg 42 -9000Gent

studiebureau voor bouwondernemingen

Bcc Cleaning

Franklin Rooseveltlaan 120 -9000Gent

Bcc Cleaning bvba is een organisatie die een scala aan specialistische diensten voor bedrijven en particulieren aanbiedt. Deze diensten hebben één ding gemeen: de zorg voor mensen en hun omgeving. Uw ideale schoonmaakpartner.

Page Imc

Sint-martensstraat 8 -9000Gent

Overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering | managementactiviteiten van holdings

Ducaju

Begijnhoflaan 452 -9000Gent

Du Caju Printing NV - Erpe Mere Du Caju Printing NV SA / Printing & Packaging / Vouwdozen - vlakkarton - vouwkarton - verpakking - displays - POS / Boîtes pliantes / carton plat / carton compact / emballage

Omega Interior Design

Nieuwevaart 118 -9000Gent

The Omega I.D. WilliamsF1 Team beanbag omega I.D. williams F1 team BMW beanbag beanbags formula one omega-f1 racing office omegaoffice interior design merchandising accessories Grand Prix Engineering Limited williamsF1 licensed product international

Secretary Plus

Kouter 26 -9000Gent

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus een groter

Casting Studio

Alpacastraat 29 -9000Gent

ounded in 1995, Casting Studio Ghent is run by casting director Kris De Meester. The agency selects actors, models and ‘people’ for various clients such as production companies, advertising agencies and photographers. ‘Actors’

Advipex

Coupure Links 55 -9000Gent

Elektriciteit (sterkstroom en wakstroom) HVAC, Sanitaire uitrusting en piping, Hefwerktuigen, Uitrusting voor industriële grootkeukens, Branddetectie en -protectieStedenbouw, verkeersanalyse, omgevingsarchitectuur, haalbaarheidsstudies, masterplannin