U zocht op: kartonnage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Mivas

Plaslaar 41 -2500Lier

Mivas is een sociaal economisch bedrijf, gespecialiseerd in verpakkingswerk. De hoofdzetel bevindt zich in Lier, Plaslaar 41, maar u vindt MIVAS ook elders in Lier en in Rumst.

Cartonnages Donckers

Mechelsesteenweg 114 -2500Lier

Cartonnages Donckers NV, de verpakkingsproducent met een hoogstaande service.

Lc Packaging Belgium

Kempenarestraat 55 -2860Sint-katelijne-waver

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels ...

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Berdo

Krijgslaan 304 -2610Antwerpen

Belofe is gespecialiseerd in luxe verpakkingen, decoraties en tassen. Voor onder andere chocolaterie en patisserie, maar ook beauty en kapsalons weten ons steeds vaker te vinden.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Milo Profi Fotografie

Duffelsesteenweg 154 -2550Kontich

Milo-Profi wil in de artistieke en communicatiewereld bekend staan als een toonaangevende, inspirerende en betrouwbare partner voor gepassioneerde fotografen, marketing-, communicatie- en eventverantwoordelijken, art directors en grafische vormgevers.

Acg Packaging

Bosuil 138 -2100Deurne

Reeds decennia lang staat ACG Packaging garant voor kwalitatief verpakkingswerk. Sinds de oprichting in 1963 is ACG Packaging uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Europese markt van blisterverpakkingen.

Gh Machines

Brandekensweg 9d -2627Schelle

GH Machines is reeds 35 jaar actief op de Belgische markt als solution provider voor al uw verpakkingsproblemen. Wij hebben meer dan 3.000 installaties geleverd in zowel de food als de non-food sector.