U zocht op: kartonnage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Europal Packaging

Beneluxpark 35 -8500Kortrijk

Europal Group is door haar diversiteit uitgegroeid tot een ISO gecertificeerd fullservice verpakkingsbedrijf van internationaal niveau. Naast ontwerp en productie van totaalconceptverpakkingen biedt zij supply chain services aan in diverse sectoren.

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Corex Belgium

Nijverheidslaan 43 -8540Deerlijk

COREX is de divisie kartonnen kokers, hulzen en hoekprofielen van VPK Packaging Group, een snelgroeiende en op Euronext Brussel genoteerde geïntegreerde industriële groep.

Corex Depauw

Forestier Liederikstraat 23 -8530Harelbeke

COREX is de divisie kartonnen kokers, hulzen en hoekprofielen van VPK Packaging Group, een snelgroeiende en op Euronext Brussel genoteerde geïntegreerde industriële groep.

Poly Packaging Solutions

Ruiterijstraat 43 -8800Roeselare

Specialist in ecologische beschermende verpakking

Papier Hova

Aelbekesteenweg 255 -7700Mouscron

Vanhemens

Bergstraat 12 -9690Kluisbergen

Automatische draagtassenmachines,netclipping machines.Horizontale vul- en sluitmachines voorpolyethyleenfolie- en zakkenHalf- en volautomatische nietmachinesVerticale vorm-, vul- en sluitmachinesEtiketteer- en drukmachines

Tubeco

Barmbeekstraat 18 -8791Waregem

NV Tubeco is een familiaal bedrijf, actief in de productie van kartonnen kokers sinds 1966. Parallelwikkeling, spiraalwikkeling

Crea Pack

Driekoningenstraat(s.b.v.) 6 -8710Wielsbeke

Onze displays in karton of kunststof springen in het oog als een pakkende pop-up. Veranker uw boodschap met een onuitwisbaar sterk en aantrekkelijk verpakt beeld in het geheugen van uw doelpubliek.

Delta Box

Vierkeerstraat 119 -8531Harelbeke

Daniel Lambrecht

Oudenaardse Heerweg 66 -8540Deerlijk

Uw verpakking krijgt bij Lambrecht de perfecte afwerking die ze verdient. Voor volgende zaken kan u bij ons terecht: stansen, pregen, rillen, vensteren (ook bedrukte folie). De meest uiteenlopende vormen worden op onze vouwplaklijn behandeld.