U zocht op: kelder dichten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Work@home

Mandekensstraat 53 -9255Buggenhout

Kb Vochtbestrijding

Populierenlaan 36 -2840Rumst

KB Vochtbestrijding komt steeds ter plaatse om het probleem te analyseren en deze op te lossen met de beste en nieuwste technieken.

Aldiva - Works

Neerlandweg 24a -2610Antwerpen

Al meer dan 50 jaar uw specialist in het waterdicht maken van ondergrondse constructies en het behandelen van muren tegen opstijgend vocht. Steeds een snelle, correcte en eerlijke aanpak!

Van Linden

Provincialeweg 21 -2890Lippelo

Van Linden bvba - betonkelders | gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders en vloerplaten, ondergrondse garages, bekisting, kaaimuren, mestkelders, grondwaterverlaging, grondwerken. VAN LINDEN bvba - Nederlands

īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Hasevoets Polyurethaan Isolatie

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

PUR spuiten is werk voor een vakman. Isotrie bewijst dat al meer dan 30 jaar en als één van de pioniers voor isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR.

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers

Transport Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Een specialist in bouwmaterialen? Jules Frans is van alle markten thuis!

Burexpo

Bosstraat 14 -1860Meise

BUREXPO office furniture : Frezza, Alias, Cassina, Fantoni, Giroflex, Lamy, Mont Blanc BUREXPO office furniture burexpo, mobilier, bureau, fourniture, siege, aménagement bureau

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.