U zocht op: keramische tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R.g. Rosseau G. Tegelfabriek

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Bij RG Tegel vindt u de allermooiste collecties keramische tegels van topmerken en inspiratie voor uw interieur en exterieur.

Gustaaf Cuylaerts

Balsakker 54 -2275Lille

Dankzij de goede organisatie en de ervaring en vakkennis van ons team, kunnen wij zowel kleinere als grote projecten verwezenlijken. Of het nu gaat om metaalconstructies of betonconstructies, prefab of traditioneel metselwerk ...

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

Plint-service

Haachtsesteenweg 673 -1910Kampenhout

Plint-Service is de ideale partner voor de tegelvakhandel.Wij zijn gespecialiseerd in het versnijden van keramisch materiaal tot plinten en andere afgeleide producten.

R. Croonenborghs

Westerlosesteenweg 147 -2230Herselt

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.