U zocht op: keuken kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

Thienpont

Heerweg-noord 36 -9052Zwijnaarde

Electro Verwarming Thienpont is uw specialist voor huishoudartikelen en verwarming! U kunt bij ons terecht voor (aard-)gaskachels, kolenkachels, mazoutkachels, allesbranders, inbouwcassettes, sfeerverwarming, wasmachines, droogkasten, koelkasten, die

Bauwens - Interieur & Maatwerk

Karnemelkstraat 13 -9060Zelzate

Bauwens is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in keukens, badkamers, maatwerk en interieur. In het realiseren van maatwerk gaan we voor een persoonlijke en flexibele aanpak

De Keukenbouwer

Kortrijksesteenweg 3 -9830Sint-martens-latem

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan kan je opnieuw terecht in onze toonzalen! We staan voor je klaar. Uiteraard kan je ook een afspraak maken voor écht persoonlijk advies, in onze toonzaal of zelfs bij je thuis.

Alsan - V.w.n.c.

Industrielaan 1 -9900Eeklo

Hoe maak je van je badkamer een oase van rust ? Hoe tover je je keuken om in het kookeiland van je dromen? Hoe hou je de temperatuur in je woning – en je energiefactuur – elk seizoen mooi onder controle ? Bij Alsan vind je het antwoord.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?